bichonstars@hotmail.dk

Hvalpe planer omkring årsskifte 17/18 ( hvis jeg finder en smuk han inden 😉 )

Jeg opdrætter ikke mange hvalpe, ca 1 kuld pr år.

jeg gør meget ud af at finde nye blodlinjer og match, helbred, mentalt og smukke hunde. 

Det bedste for racen..

 

På vores klub´s hjemmeside står der flere gode informationer om hvorfor man bør købe en DKK hvalp / hund.

www.canis-minor.dk

og jeg har forsøgt at belyse lidt omkring vigtigheden af hundenes sundheds undersøgelser, længere nede på denne side. håber du vil rulle ned og læse det :)

bichonstars@hotmail.dk

 

 ..........
Er det besluttet, at nu er tiden for en Bichon Frise´ hvalp, vil det være en god idé at blive skrevet op i god tid.
Det er så æv.. hvis man er for sent ude og man har glædet sig længe Trist .... 

Når beslutningen er taget og det skal være en Bichon Frise´ vil jeg sige TILLYKKE med valget, det er en fantastisk race.


BICHON STARS hvalpe rejseklar : 
De er opdrættet efter sundheds tjekket forældre, efter DKK & KSS´s etiske anbefainger. 
DKK/FCI stamtavle 

Tilmeldt Dansk Hunderegister
Vaccineret og sundhedbog fra dyrelæge.
Ormekure
ID-microchip 
fodder.
Den vil naturligvis være nyvasket & klippet !!
Shampoo og lidt andet til at holde din hvalp smuk og lækker...;)
Du vil altid kunne få hjælp, vejledning omkring pelspleje.
se også under "pelspleje"

Det kan man da kalde hvalpe kurven ;-)

I er altid velkommen, efter aftale ;-) til se mine hunde og se hvordan de trives i det daglige, jeg vil råde og vejlede jer så godt jeg kan.

Hvalpen må forlade sin mor fra den er 8 uger, den vil vokse op som en del af vores familie og være socialiseret. En hvalp på 8 uger sælges altid som familie hund.

en god investering er en transportkasse som du evt. kan ta med ved besøg og som du kan hente din hvalp hjem i, du vil også kunne bruge den i dit hjem som hundens "hule" ca 60 cm. lang.


 

Jeg vil gerne råbe lidt op omkring vigtigheden af sundheds undersøgelserne at vores avlvhunde.

Patella Luxation er en knæleds undersøgelse (en gang efter hunden er fyldt 1 år) der vurderes af en dyrelæge 0/0 må parres med en 1/1 men ønskeligt 0/0, det er selvfølgelig ingen garanti at fordi forældrene er tjekket kan der stadig opstå rigtige triste knæleds skader, bla. ved ikke at passe godt nok på hvalpene og sikre at de ikke overbelastes, de skal være min. 1 år !!!!!!  før de selv går på trapper, cykler eller går meget lange ture, umidelbart kan de jo sagtens men de kan IKKE holde til det alligevel, de er slet ikke færdigudviklet nok før ved godt 1 års alderen....

det er vores opgave / pligt at sikre de bliver passet godt på.

Øjenlysning er rellativt nyt for vores race i danmark, men i vores nabolande har de gjort det flere år ....

Der er rigtig mange øjensygdomme og mange af dem har ingen betydning og hunden får ingen gener, men ved at tjekke dem ved en øjendyrelæge, sikre vi efter bedste evne at vi ikke får sat forældre sammen med de samme "lidelser" målet er selvfølgelig UA = uden anmærkninger, distichiasis i mild grad må parres med en der er fri, på den måde sikre vi ikke at forværre noget..... man kan ikke udelukke alle med små ubetydelige "fejl" for så er der ikke nok avls meteriale og de hunde kan ha nogle utrolige gode egenskaber, som dem med UA måske så ikke har ;)   en øjenlysning er en man får fortaget en gang om året så længe hunden bliver brugt i avl, og gerne længere.....

Som DKK Opdrætter kigger man på forældrenes undersøgelser, kigger på hundene og derefter vudere man så om det ku være et super match .... 

Derfor ..... hvis du vil vide noget om din hund og dens forfædre så sørg for at spørge ind til om de undersøgelser nu også er tilstede .... både for din og hundens skyld.

der kan stadig forkomme ting som forældrene ikke har, men for at gøre det bedste, må vi forsøge at vide hvad vi har med at gøre. derfor køb hos en DKK opdrætter og helst hos en der har taget DKK opdrætter uddannelsen og selvfølgelig sundhedstjekket forældre hunde..

På vores klub´s hjemmeside står der flere gode informationer om hvorfor man bør købe en DKK hvalp / hund.

www.canis-minor.dk

 

 


"Skal du have hund" se gratis DVD her
: http://dansk-kennel-klub.dk/DVD-2 der er masse af god info.